Hoguera adulta 2019

Hoguera adulta 2019

Monumento Adulto 2019

Título: «ABRAKADABRA«

Autor: Pere Baenas

Explicació Foguera Adulta:

La nostra foguera per a 2019 porta per títol ‘Abrakadabra’, la clàssica frase que empra un mag just abans de fer la seua màgia. I d’això parlarem, de les ciències ocultes, de la màgia blanca i de la negra, de la hipnosi, el pla astral i el més enllà, de les supersticions i els endevins.
El cos central de la foguera està format per un gran mag de mirada inquietant que levita en l’aire fent levitar al seu torn diferents objectes místics, rellotges, canelobres, fins i tot un llibre d’encanteris. A la seua mà dreta apareixen anells d’energia i sobre el seu braç un gat negre ens observa. La seua mà esquerra maneja el temps i en el fons de la seua capa penjant es pot veure l’entrada a un altre pla astral.
Un esperit maligne és invocat del més enllà i apareix amb un ninot a la mà, sobre el qual practica vudú i màgia negra.
Remata el conjunt un mussol, animal màgic que representa l’ull que tot ho veu.
En la base veiem el sempre sorprenent truc de màgia de la dona tallada, i en la posterior podrem veure una hipnotista encantant una serp.
Les escenes ens parlaran des d’un contacte amb el més enllà, a casa d’una bruixa del tarot, passant per una escena d’ocultisme, fins i tot una altra de malediccions i mals d’ull, contenint alguna d’elles cares conegudes.

Próximamente iremos añadiendo Fotografías de la Plantà Adulta 2019