Hoguera infantil 2019

Hoguera infantil 2019

Monumento Infantil 2019

Título: «IMAGINAIRE  Oxigen + Nitrogen«

Autor: José Luis Ceballos y Francisco Sanabria

Boceto:


Explicació Foguera Infantil:

Què és l’aire?… si mirem en els llibres o busquem informació en Internet, és la mescla de gasos que constitueixen l´atmosfera de la terra, i que es troben al voltant del nostre planeta per la gravetat. L’aire és transparent i necessari perquè en el nostre planeta es generara la vida. Es compon, en la seua gran part, d’Hidrogen, una part d’Oxigen i, ja en menor proporció, d’Argó i Diòxid de Carboni.
Però, per a l’ésser humà, des del seu origen, l’aire sempre ha sigut com una font d’inspiració. En veure els ocells volar, l’home sempre ha somiat volar també i moure’s per l’aire com un ocell, i això es reflecteix en històries de la mitologia, com el vol de l’Ícar. Ja, en el Renaixement, Leonardo da Vinci es preocupa de fer les primeres màquines voladores, sense èxit, fins que en el segle XX, els germans Wright inventen el primer aeroplà.
La imaginació de l’ésser humà per volar es reflecteix en contes i històries que enguany, coneixerem en Foguerer-Carolines gràcies a dos germans blavosos, lady Oxy, l’oxigen, i Lord Nitro, el nitrogen, dos grans personatges de conte anglés amb els quals descobrirem el secret de la pols de fades i que hi ha una mainadera que apareix volant quan bufa el vent de l’est.

 

Próximamente iremos añadiendo fotografías de la Plantà Infantil 2019